100% Chardonnay
- Aperatiiv
- Eelroad-suupisted
- Mereannid
- Kalaroad
- Linnuliha
- Juustud
Viinamarjaistandus: Asub Verzé külas, 290 meetri kõrgusel nõlvadel. See 6,07 hektari suurune krunt on lääne poole suunatud.
Muld: Lubjakivine pinnas valge kriidiga.
Veinivalmistamine: Viinamarjad pressitakse õrnalt ja selitatakse täpselt, mahl kääritatakse madalal temperatuuril umbes 18 °C juures.
Laagerdumine: Vein küpseb roostevabast terasest vaadis 12 kuud.
Maitseomadused: Helendav kuldkollane toon hõbedaste helkidega. Aroomis on tunda mineraalsust (püssirohi, kriit) ning valgete viljade ja orhideede noote. Maitses tulevad esile pirni aroomid, mis annavad veinile tiheda tekstuuri. Lõppmaitse on pikk ja elav, kerge soolasusega.
Toidusoovitus: See vein sobib suurepäraselt gravlax-lõhe, kammkarbi salati, haugikotlettide või Burgundia stiilis tigude ja petersellivõiga.
Serveerimistemperatuur: 11–13 °C
